HONDA CIVIC - AUTOMOBIL KONSTRUIRAN PO MJERI VOZAČA

HONDA CIVIC 5V

SPREMNA ZA SVE IZAZOVE
Novi Civic je automobil koji u potpunosti utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost našem krajnjem cilju, konstruiranju tehnološki superiornog vozila. Rezultat novoga dizajna je automobil jedinstvene osobnosti i sportskog duha, automobil kojega je uzbudljivo voziti, koji je istovremeno profinjen, komforan i sofisticiran. Nova Honda Civic je konstruirana oko njene najbitnije komponente, oko Vas.

Kontaktirajte nas u vezi ovog vozila

VAŠ NOVI CIVIC

Drugačiji i na potpuno drugoj razini. Drugačija i iznutra i izvana, Honda Civic upravo je ono što tražite ako želite spojiti stil, udobnost i izgled unutarnjeg prostora sa atletskim, sportskim izgledom.

Nedvojbeno prepoznatljiv i nepogrešivo uglađen, moderni sportski Civicov dizajn, jedinstveni je spoj dramatičnih strukturalnih linija i uglađenih, gotovo atletskih oblina. Novi Civic je u svojoj osnovi dizajniran da bude vožen i da pri tome plijeni pozornost.

OBLIKOVAN DA SE VOZI

Ovaj Civic privući će pažnju bilo gdje. Nema dvojbe, ovaj Civic koji se ističe atletskim linijama, oblikovan je da naglasi performanse. Prvo što će vas impresionirati su prednji odbojnici i LED prednja svjetla koja još više naglašavaju nisku siluetu ovoga modela. Lako je zaključiti kako je svaki detalj ovog automobila dizajniran za užitak u vožnji.

IZVANREDNO SVESTRAN

Automobil koji zadovoljava Vašu strast za vožnjom, ali udovoljava i svakodnevnim potrebama.

Prostor
Unutrarnje dimenzije pružaju dovoljno prostora za noge i za glavu. Civic ima izvanrednu preglednost sa pozicije vozača i suvozača.
Pregledan
Otvoreni stakleni krov pruža panoramski pogled iznutra. Otvorite ga i unesite više vanjskog svijeta unutra, i danju i noću. Unutrarnje dimenzije pružaju dovoljno prostora za noge i za glavu. Civic ima izvanrednu preglednost sa pozicije vozača i suvozača.

Dodirom do informacija
Jednostavnim dodirom tipki na upravljaču možete odabrati i prikazati sve Vama važne podatke o vožnji kroz zaslon s informacijama te pregledati važne poruke i obavijesti...

Brake Hold
Brake Hold funkcija zadržava automobil nepomičan bez upotrebe ručne kočnice ili držanja nogu na papučici kočnice. Kaa dolučite krenuti samo pritisnite gas...


HONDA CIVIC - Honda Hugal

VOZI SE KAO ŠTO I IZGLEDA

Civic ima lakše i čvršće podvozje koje podnosi sve napore sportske vožnje. Ispod poklopca motora možete odabrati između dva benzinska motora sa turbopunjačem.

Spremni za polazak?

BENZINSKI VTEC TURBO
1.0 / 126 KS

BENZINSKI VTEC TURBO
1.5 / 182 KS


HONDA CIVIC - Honda Hugal
HONDA CIVIC - Honda Hugal

JEDNOSTAVNOST VOŽNJE

CESTA NAPROSTO ZOVE

Izuzetno učinkoviti agregati i lakša šasija. Sve, kako bi Vam pružili vrhunsku kontrolu. Naš najnoviji Civic ima takve performanse da u svakom pogledu prate sportski izgled. Možete odabrati između dva rafinirana benzinska motora: snažni 182 KS 1.5 VTEC Turbo i učinkoviti 126 KS 1.0 VTEC Turbo. Koji god odaberete, čeka vas uzbudljiva vožnja. Krenite po uzbuđenje Civic 5 Vrata može Vam pružiti vozačko iskustvo koje priželjkujete. Za one koji preferiraju ručni mjenjač, Civic ima 6-stupanjski ručni mjenjač koji će vas precizno i uglađeno voziti kroz zavoje... Niska silueta i agresivan sportski izgled u kombinaciji s dinamičnim agregatima daju Civicu naglašeni sportski stav.

Civic opremljen benzinskim agregatima, može biti oprmljen i 7-stupanjskim CVT automatskim mjenjačem za opušteniju vožnju. Snažno ubrzanje ponekad povuče na odluku za promjenu stupnja prijenosa nalik na trkaćke automobile pomoću tipki na upravljaču.

Ekonomičnost vožnje se može dodatno povećati kada vozite u ECON načinu rada agregata.

OSNOVNE ZNAČAJKE

• Električni servo upravljač s varijabilnim omjerima potpore
• Električna parkirna kočnica s funkcijom automatskog rada
• Sustav aktivnih dugih svjetala (HSS)
• Kronometar za gašenje/paljenje prednjih svjetala (coming home/leaving home funkcija)
• ECON način rada
• Električno podesivi i grijani vanjski retrovizori
• Pokrov prtljažnog prostora
• Parkirni senzori (prednji i stražnji)
• Honda CONNECT s Garminovom navigacijom (7" ekran osjetljiv na dodir s AM/FM/DAB prijemnikom, internet radiom, integriranom Aha aplikacijom i internet preglednikom. Podržava Apple CarPlay i Android Auto aplikacije)
• Honda CONNECT (7" ekran osjetljiv na dodir s AM/FM/DAB prijemnikom, internet radiom, integriranom Aha aplikacijom i internet preglednikom. Podržava Apple CarPlay i Android Auto aplikacije)
• Dvozonski automatski klima uređaj
• Dodatno zatamnjena stražnja stakla
• Kamera za vožnju unatrag
• Podešavanje tvrdoće ovjesa
• Panoramski stakleni krov (s mogućnošću otvaranja)
• Sustav pametnog ulaska u vozilo i pokretanja vozila bez ključa
• Honda SENSING
• Punjač za bežično punjenje mobitela
• Grijana prednja sjedala
• Grijana stražnja sjedala


NOVA HONDA CIVIC

VAŠA SIGURNOST, NAŠ JE APSOLUTNI PRIORITETA
Naša predanost Vašoj sigurnosti zaslužna je za čitav niz naprednih tehnologija ugrađenih u novog Civica. Honda Civic stvorena je da se fantastično vozi, ali može i puno više od toga. Može biti fleksibilna i lako se prilagoditi onome što želite da bude i ono što želite da Vam pruža. Novi Executive Sport paket opreme proširuje ponudu modela Civic. Ovaj paket opreme biti će opremljen 1.0 VTEC Turbo agregatom i biti će jednako uzbudljiv kao i Civic opremljen snažnijim agregatima.


HONDA CIVIC - HONDA HUGAL

Sustav praćenja mrtvog kuta

Ovaj sustav omogućuje Vam sigurnije prestizanje vozila i promjenu prometne trake. Sustav Vas paljenjem signalne lampice u retrovizoru upozorava na vozilo u “mrtvom kutu”.

Sustav upozorenja na pad tlaka u gumama

Ovaj sustav Vas upozorava na neispravan tlak u gumama. Zahvaljujući njemu, odmah ćete uočiti puknuće gume i tako spriječiti kobne posljedice koje može prouzročiti vožnja s praznom gumom.

Monitor prometa

Pri vožnji unatrag, monitor prometa nadzire područje oko stražnjih kuteva Vašeg Civica i upozorava Vas na nadolazeće vozilo.

ACE struktura šasije

“Advanced Compatibility Engineering” struktura šasije ravnomjerno absorbira sile prilikom frontalnog sudara te tako znatno povećava sigurnost putnika.

Sustav nadzora stabilnosti vozila

Ovaj sustav zajedno sa sustavom kontrole proklizavanja prati prijanjanje svakoga kotača i računa točnu količinu snage ili sile kočenja potrebne za preuzimanje kontrole nad vozilom prilikom ubrzavanja, kočenja ili ulaska u zavoj.

Aktivni nasloni za glavu prednjih sjedala

Prilikom sudara, prednji aktivni nasloni za glavu zajedno sa sigurnosnim pojasevima maksimalno smanjuju vjerojatnost trzajnih ozljeda vratne kralježnice.

HONDA SENSING

Honda SENSING je jedan od najnaprednijih paketa sigurnosne opreme trenutno dostupnih na svijetu. Dizajniran je kako bi Vama i Vašim putnicima pružio maksimalnu sigurnost u vožnji.

CMBS sustav prevencije sudara

Prilikom pojave opasnosti od sudara s vozilom ili pješakom ispred Vas, CMBS sustav Vas upozorava na nastalu opasnost te započinje s kočenjem kako bi reducirao jačinu sraza.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav čita prometne znakove i prikazuje ih na ekranu. Istovremeno može prikazivati dva prometna znaka.

Sustav upozorenja pri napuštanju prometnog traka

Ovaj sustav Vas upozorava zvučnim i vizualnim signalima prilikom nenamjernog prelaska preko lijeve ili desne razdjelne crte prometnog traka (prelaska bez uključivanja pokazivača smjera).

Inteligentni limitator brzine

Kombinira sve prednosti klasičnog limitatora brzine i sustava prepoznavanja prometnih znakova na način da automatski postavlja maksimalnu brzinu sukladno ograničenjima.

Sustav izbjegavanja izlijetanja

Kamera smještena iza vjetrobranskog stakla prati Vašu vožnju te prepoznaje vjerojatnost izlijetanja. Sustav pri tome koristi električni servo upravljač kako bi korigirao smjer vozila i zadržao vozilo na cesti. U pojedinim slučajevima sustav može i samostalno kočiti.

Inteligentni prilagodljivi tempomat

Ovaj sustav konstantno motri promet ispred i pored Vas te prilagođava brzinu Vašeg Civica trenutnoj situaciji. Omogućuje Vam da održavate konstantnu udaljenost od vozila ispred Vas bez Vaše intervencije.

Sustav detekcije i praćenja prometnog traka

Kombinira sve prednosti klasičnog limitatora brzine i sustava prepoznavanja prometnih znakova na način da automatski postavlja maksimalnu brzinu sukladno ograničenjima.

Prilagodljivi tempomat sa sustavom praćenja vozila pri niskim brzinama

Ovaj sustav održava postavljenu brzinu i razmak od vozila ispred Vas. Ako se vozilo ispred Vas zaustavi, sustav će zaustaviti Vašeg Civica bez doticanja papučice kočnice. Kada vozilo ispred Vas ponovno krene, dovoljno je pritisnuti papučicu gasa kako bi ponovno aktivirali sustav.

Boja je važna

Pripremili smo široku paletu boja koje naglašavaju odvažne linije novog Civica. Jedna od njih će sigurno savršeno pristajati Vašem stilu.

Karakteristična i drugačija

18” CI1805 BRONZE LINE ALUMINIJSKI NAPLATAK
Ovaj 18” aluminijski naplatak dolazi u dvobojnoj izvedbi. Lice naplatka je u boji aluminija dok je pozadinski dio u Infinite brončanoj boji. Naplatak ima srebrni centralni poklopac s kromiranim H-znakom te vanjski i unutarnji srebrni obrub koji naglašava njegovu veličinu i dubinu.

18” CI1806 RED LINE ALUMINIJSKI NAPLATAK
Ovaj 18” aluminijski naplatak dolazi u trobojnoj izvedbi. Lice naplatka je u boji aluminija dok je pozadinski dio u Gunpowder crnoj boji. Naplatak ima crni centralni poklopac s kromiranim H-znakom te vanjski obrub u crvenoj boji i unutarnji srebrni obrub koji naglašava njegovu veličinu i dubinu.

HR-V 2019
HR-V 2019